img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Saturday, March 27, 2010

~Sesungguhnya Rumah Adalah Tempat Paling Indah Di Dunia~

Salam semua =)

Apa program sabtu anda? Sy tengah mode happy2 nih. Sebab sekarang tgh bersenang2 kat rumah...mari sama2 gembira mcm sy ya....haha.

 imej dari google

Rumah sememangnya tempat yang paling best. Kalau waktu sekarang ni, ada orang offer pergi pulau tercantik pon, sy sanggup tolak. Wohoo, tak sangka kan..manusia yang paling suka berjalan akan tolak offer yang sebegitu hebat. Dalam keadaan sekarang ni, sy memerlukan ibu dan abah sy. Sejak dua menjak ni, hati tak senang. Bila msg ibu ckp pasal hati xsenang ni, ibu reply balik "Kenapa hati tak senang? Ni mesti amal tak cukup, dah jarang baca quran". Erk....sesungguhnya kenyataan memang pahit. Memang tu antara sebab musabab yang sgt munasabah. Kadang2 bila dah leka dgn soal dunia, soal akhirat dilewat2kan. Berdosanya....

Selain dari tu, entahla..Tak tau nak describe mcm mana hati sy sekarang ni. Mcm da xada perasaan. Wooo, bahaya. But, its true. Time will heal da pain. Hopefully.... So, bila dah ada kat rumah, menatap muka ibu dn abah, hati sy jadi tenang sikit (alamak mcm nak termenangis lak =( ). Macam tak nak balik pun ya jugak.

Okey readers, kalau ada yg terikut sedih baca entry ni, mohon ampun ya...xbermaksud. Harapnya hari minggu ni anda semua enjoy to da max ya =) Me 2. Wanna spend dis weekend wif my beloved person =) Selamat berhujung minggu...tata titi tutu =)

Salam.

*Sayangilah ibu bapa dan diri sendiri sebelum menyayangi orang lain*

4 comments:

  1. gua sedihb baca entry lu..tak mau maafkan lu

    ReplyDelete
  2. rumah destinasi terbaek..
    most comfortable place on earth!
    ;)

    ReplyDelete
  3. no one can replace them. they luv us without condition!

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~