img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Thursday, March 25, 2010

~I Fall In Luv Wif F.T Island~

Salam....

Ini adalah entry kedua untk hari ni. Entry 1 still xdpt nk publish cz usb fon buat hal. Tak dpt nak transfer gambar =( So, kerana semangat nak update, maka terlahirlah entry ni (ayat mcm buat penghargaan dalam laporan assignment).


Sekarang ni tgh gila dgn lagu F.T Island. Thx to my advance tax's group cz memperkenalkan dan membuatkan sy suka kat group nih. Before ni pon, one of my bestie dah suruh dgr lagu2 F.T ni, tapi hati tak berkenan. Haha, sekali tahun 2010 ni berkenan plak. Hati kan cepat berubah =)



Apa yang membuatkan sy suka kumpulan ni? Hem, sebab irama muzik yang lain daripada lain. Sedap lah pendek kata. Macam lagu Missing You. Cuba dengar rentak mula lagu 2. Macam orkestra. Thats why i like =) Lagu2 kumpulan ni pun banyak yg sentimental. So, memang kena la dengan halwa telinga.

Kumpulan ni kalau ada yg tak tau, adalah kumpulan daripda negara Korea. Dianggotai oleh 5 orang anak muda yang boleh la tahan paras rupanya hehe (handsome lagi group SS501) berumur antara 17-20 tahun. Band ni memang tergolong antara band yg femes amos kat Korea n tak kurang jugak kat Malaysia =) Antara lagu yang tak berhenti main kat winamp sy ni, Missing You, Raining, Lie dan bnyk lagi lah hehe.



Okeh..Itu sahaja info hiburan hari ini, jumpa lagi bila sy update nanti ya =) Mau makan satay, orang belanja hehe. Bubye, salam.

*Lagu korea ni banyak jiwang2...i like*

10 comments:

  1. salam fana...
    thnx 4 d info...
    wah pas ni bley la lyan,,,,
    smgt nk search lg 2 pasni,,,
    hahah,,,,
    layannn jee...=))

    ReplyDelete
  2. Salam Fareha =)
    Orait welcome...
    mesti 1st dgr dah jatuh hati nanti...try la =)

    ReplyDelete
  3. korea ke jepun ni??wah...ensem..nk satu.ehehe

    ReplyDelete
  4. Heehee.. FT Island mmg best.. Lagu dia yg paling awal layan dulu Love Sick.. Heehee.. Best..

    ReplyDelete
  5. jambu2 je muka diorang nie kan..hehhe

    ReplyDelete
  6. siapa dorang ni?? tak kenal pulak :D

    ReplyDelete
  7. embun di tengah malam:
    erm..kalo bab rambut, smart SS51 lg rasanya =P

    merahitujambu:
    Kerean band....pilih mana yg berkenan=P

    ReplyDelete
  8. FarhanaDr:
    Yess....geng lagi kita..
    gimme 5 babe =)

    AtieAbid:
    Tau xpe..
    mostly korean band ni muka mng stok jambu semua =P

    ReplyDelete
  9. cik EPAL:
    korean band cik epal =)
    Tu la, dok ralit layan boys over flower je..hahahaha

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~