img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Monday, January 25, 2010

~Bila Fahrin Ahmad Menangis~

Salam...

Jam 11.00pm td msg berbunyi. Msg yg dihantar oleh member sy "Ada tgk paper x?Pic Fahrin menangis. Sedihla we. Ak nak nangis da". Wohoo begitu la pompuan, nampak org nangis, dia pon nak nangis. Tapi, itu bukan isu penting untuk diceritakan kat sini ya pembaca semua. Bila dapat msg 2, trus bukak Utusan Online (semangat ingin tahu yg kuat d situ, kalau diaplikasikan dalam belajar amatlah berbaloi2)

Dan hasilnya.....




Sedih kan? Memng da galak kali tgk mamat tu nangis dalam TV. But, in dis case dia nangis dgn penuh perasaan. Ada org cakap, lelaki ni kalau dia nangis, maksudnya memang dia menanggung kesedihan melampau. Betul ke? Gambar ni masa dia buat press conference pasal kes dia ngn Linda Onn. Nak baca cerita lanjut boleh click sini

Erm...moga2 ada pengakhiran yang baik untuk kedua-dua belah pihak. Ayat minggu ini, Peace No War :)

Salam.

*Sempat lg buat entry baru, padahal practise untk presentation esok xcomplete 100%. Wish me luck 4 tomorrow ya :) *

16 comments:

  1. ni tuk presentation esokk....hahaha

    ReplyDelete
  2. fahrin2... nasib badan.. aku paham perasan kau.. huhu

    ReplyDelete
  3. Kesian fahrinku.. Uwaaaaaa.. Lelaki susah nk mnangis.. Hmmmm.. Lgpn fahrin ni tak silap kawan2 skolah dia ckpa, baik budaknya.. Kuat agama.. Hmmmmmm.. Salah siapa.. entahlah.. All the best fahrin.. ;)

    ReplyDelete
  4. pompuan2.....sabar le kita orang lelaki!!!

    ReplyDelete
  5. sabar fahrin ... moga2 Allah tunjukkan kebenaran!!! insyaallah...

    ReplyDelete
  6. sempat lagi ek cik fana..ape pon good luck ok..malas update la..ehehe

    ReplyDelete
  7. >>___<<


    Rilex fahrin
    ni mesti x tahan dah ni
    kene tinggal scha
    linda lak wat hal
    so meletooppp
    wa pahamm

    ReplyDelete
  8. MizzNazra:
    Nsb oke present td..
    sok lg 1..uwaaaa

    Sweet.ants:
    S tolak ajakan dia tk wayng :P kidding..
    da xtahan ngn linda pnya provokasi..
    kesian kan...

    Profnotetree:
    Sy pon paham perasaan dia :P

    ReplyDelete
  9. MissEkin:
    Tq :)
    Sok ada g 1 :)

    FarhanaDr:
    Erm...ramai yg ckp Fahrin 2 baik..
    Tp, xtau la kan kebenarannya...
    Yess..all da best Fahrin :)

    Anon:
    Ye..sabar2 :P
    Siapa anon ni ya??

    ReplyDelete
  10. Anon:
    Ye...pihak yg benar pasti menang..
    Cuma xtau cepat or lambat...

    MerahItuJambu:
    Ni entry smlm la dear...
    Hr ni pon xde idea nak post pe..heheh

    FrodoBaggins:
    Mana nak tahan, kena provoke cam2...
    Tough2 mcm 2 pon akhirnya nangis gak sbb da xtahan..
    Chaiyoo fahrin hee

    ReplyDelete
  11. haigoooo\
    mane komen lame aku...xpublish ka
    atau aku xsiap komen itu ari?

    hmmm bagi aku la kan, lantak pi diorang nanges ke ape, aku xdapat ape pekdah pong hahahahha

    ReplyDelete
  12. Haha.Masa bercinta bukan main lagi ye.Dah putus nagis depan media.Sorang cakap itu sorang cakap ini.podaahh!keke

    ReplyDelete
  13. ARC:
    Komen lama? Xde pong...
    Xsiap komen la kot hr 2...

    Cettt ko ni, sedih la tgk dia nangis hahaha

    Perempuan Itu:
    Biasa la 2...masa bercinta semua manis..
    Dah putus, semua salah nampak..
    Lumrah...

    ReplyDelete
  14. uwwaaaa...bf aku mnagis la plak...
    huhuh..cdey nye...

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~