img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Sunday, August 7, 2011

~GCB..Finally!~

Assalam.

Akhirnya dapat jugak makan GCB (grilled chicken burger) yang diheboh-hebohkan sedap tu. Makan pulak bukan kat area KL, tapi nun jauh di Melaka (macam jauh sangat). 




Komen pasal GCB:
  • Tak sampai pun standard sedap (for me) tapi boleh la dimakan untuk isi perut
  • Part yang best roti dia. Lembut. Memang wajar dipuji.
Jadinya, buat masa ni, Quater Pounder dan  Spicy Chicken McDeluxe kekal menjadi pojaaaaannn hatiku.

*Puasa macam ni buat entry pasal makan, memang boleh buat orang tak puas hati =P*

3 comments:

  1. yup, GCB okay untuk di makan...
    tp "double cheese burger" n "big mac" jugak y best....
    =)

    ReplyDelete
  2. @Nik:
    kan? blom mampu untk jadi fav menu =P

    @sifu im:
    No lah! tu cerita 2 minggu lepas haha

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~