img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Monday, November 1, 2010

~Selamat Datang November~

Salam.


Oktober sudah pergi, November pula menjadi ganti =) Cepat betul masa berlalu. Lagi 2 bulan bakal menginjak ke tahun baru, 2011. Apa yang menarik bulan November???? Mari kita bongkarkan:

  • Deepavali. Cuti hari Jumaat, Sabtu dan Ahad. Fuhyooooo, best! =D
  • Raya Haji. Cuti di hari Rabu. Khamis dah bekerja. Masih menimbangkan untuk pulang ke kampung halaman atau hanya menyambutnya di kota metropolitan, chewah.
  • Bakal menyaksikan, beberapa rakan yang menyambut hari ke'tua'an mereka. Hehe.
  • Banyak cerita wayang yang best2 keluar kan? Menggugat iman dan juga wang di purse =P Senang2 download je kat Torrent, opsss!
Itu yang terfikir buat masa ini. Kalau rajin, update lagi =D Selamat pagi, dan selamat tidur. Salam.

*Tak puasnya cuti. Nak lagi.........*

5 comments:

  1. bulan sepuluh xde cuti langsung..nasib november ada cuti..syok

    ReplyDelete
  2. @HazelnutFiend:
    Rapunzel!!!! =D

    @MerahItuJambu:
    Bulan Nov kaya dgn cuti hehe

    ReplyDelete
  3. bulan 11 nie cuti 3 minggu..
    wa best2 berbembira di rumah.

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~