img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Wednesday, October 27, 2010

~Oh...Rindu!!!~

Salam.

Fuh, menggelatar tangan nak menarikan jari di lantai keybord dek teruja nak update blog =P Tak senang duduk bila 2 3 hari tak update. Banyak cerita untuk ditulis dan dikongsikan. Tapi, bila kerajinan datang, masa itulah banyak hal. Hermmm...rindu juga nak bersenam (blogwalking) ke 'rumah-rumah' sahabat handai di alam maya =D

Blog adalah sebahagian daripada hidup saya. Biar orang nak kata apa pun, itu lah hobi saya. Ok apa, daripada online tengok benda-benda tak berfaedah, baik asah skill menulis dan dalam masa yang sama skill kelajuan menaip hehe. Kalau boleh semua benda nak update, tapi bila fikirkan ruang peribadi, maka kenalah selektif dalam membuat keputusan cerita apa nak update, chewah!

Ok lah, ni mukadimah untuk 2 3 hari yang tak update. Sengaja lepaskan gian menaip di blog hehe. Nantikan update2 yang mendatang ya. Nak kemas bilik yang dah macam kapal dilanda garuda nih. Bye-bye, salam.

 Follow me: www.twitter.com/fana164 =)

*Kegilaan terhadap Twitter datang balik! Wohoooo =D *

6 comments:

  1. Saye lemah bertwitter.. Huhu.. :p

    ReplyDelete
  2. twitter asek lupa nak update.haha

    ReplyDelete
  3. /me dont even have twitter yet. sangat ulu kot. zzzzz

    norhanis.com

    ReplyDelete
  4. @FarhanaDr & Ielah:
    Plz..plz..plz activate ur twitter account =D

    @Nor Hanis:
    Tak ada la ulu mana pon if xada twitter acc hehehe

    ReplyDelete
  5. kak nak sng skrng nie tweet pakai tweetdeck jer..

    ReplyDelete
  6. Akak pakai fon...lagi senang hehehehe
    Tapi bila kat rumah, pakai web.
    Dulu dah try pakai tweetdeck tapi laptop jd hang huuu

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~