img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Thursday, May 13, 2010

~Thomas Cup vs Adamaya ~

Salam....

Hari ni cerita Adamaya bakal berakhir. Fuh, lega. Walaupun nanti xdapat dah nak tgk muka comel si Amani tu, tapi xpe. Dah download dari Tv3 hehe. Bukan pe, sejak dari hari Isnin lepas, tak tenang nak tengok cerita Adamaya ni dek penangan Thomas Cup =)



Permainan badminton ni memang boleh buat sakit jantung plus sakit hati hehe. Tapi nak cakap banyak pon, eleh bukan kau yg main Farhana oiii....cakap memang la senang. Depa yang dok main tu yang tau peritnya bermain under pressure. Yelah, kebanyakan permainan ni, semua bermain dengan psiko. Kalau jiwa kental, ok la. Kalau yang tengah2 tu yang parah. Tapi memang puji la atlet badminton negara. Lupakan pasal kekalahan dengan Jepun tu. Dah berlalu. Tumpukan perhatian pada permaianan esok menentang China. Go..go Malaysia =)



Cerita Adamaya pulak, memang dari episod pertama dah buat saya melekat. Sebabnya ada Lisa Surihani =) Tambahan pulak cerita ni memang sangat2 menarik walaupun lebih kurang sama dengan filem. Hari ni episod akhir. Saya rasa mesti happy ending. Harus la kan, kalau tak, ada pulak luahan perasaan kat suratkhabar esok =P Rasanya Dani tu jadi gila, sebab dah la Maya xnak kat dia, janda dia pulak kawin dengan bestfriend dia. Ahahhhh...betul ke tak, kita tengok je la petang ni pukul 6.30 petang hehehe =P

*Lama2 duduk rumah ni, rasa xsenang pulak hehe*

6 comments:

  1. nak tgk yang mana satu la....ish ish....

    ReplyDelete
  2. hari ni xpe....xde Malaysia punya game hehe..
    boleh tgk dgn senang hati =)

    ReplyDelete
  3. Saya.. Err.. Untuk berlaku adil pada dua2, saye dua2 tak tengok.. Ekeke..

    ReplyDelete
  4. WAAHH..DUK KT UMAH DAPT LAA TGOK CERITA BERSIRI..UHUK.SGT JELES OK..

    DUK UMAH BUAT APA PTT..(TETIBA NK NGARAH PLAK SY NI)KEHKEHKEH..=)

    ReplyDelete
  5. mintak2 ending dia okey kn?..

    ReplyDelete
  6. malaysia vs china..huhuhu...

    malaysia menang 5-0

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~