img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Friday, March 5, 2010

~Bila Impian Jadi Kenyataan~

Salam...

Bila kita ada impian, xkesah la impian apa pon hatta nak makan KFC pon kira impian gak kan (gara2 tercium bau KFC kat bilik depan sy hehe)..kita mesti akan cuba capai walau apa jua keadaan. Macam tu juga dengan sy. Kalau boleh, sy nak capai apa yg sy ingin capai dalam hidup walaupun benda yg sekecil semut (macam makan KFC heee). 

Dan..bila dah dapat apa yang diidam2 kan, harus la gembira xsudah kan. Senyum sepanjang masa (mcm makan KFC jugak). Gembira bukan kepalang seperti gambar kat bwh nih....


Eh..tu ekspresi happy ke ya? Mcm muka terkejut pon ada..."Oh..xpercaya, ahirnya dapat jugak buku idaman hati ni..Cover muka Johnny Depp lak tu...xpercaya..xpercaya..xpercaya". Macam tu la kot monolog dalaman yang mendorong kepada penghasilan ekspresi muka sebegitu =)

Review pasal buku ni, xboleh nak cakap bnyk la cz baru baca sampai chapter 5. Ada mid semester exam plus assignment yg semestinya berada di kedudukan utama. Dah selesai segala benda yg memeningkan kepala, boleh la relax2 baca novel ni. Tapi, walaupun baru chapter 5, sy boleh kata novel ni xboring. Penggunaan ayat yg mudah so, xperlu nak asyik2 belek kamus je.


So, pada sesiapa yg berminat dengan novel Alice In Wonderland ni boleh dapatkan di kedai buku Popular (Sbb sy pegi MPH, xde buku ni) dgn harga RM29.95.

Oh ya, doakan sy dapat buat yg terbaik esok ya. Ada exam jam 9-11 pg =)

*Serius teringin nk makan KFC idamanku selalu tuuu....huuuu. Mintak2 esok bukak mata dah xteringin dah (mcm kesian je ayat ni)*

12 comments:

  1. alolorh..ciannyer dia.
    kfc idamanku selalu..hee

    alice in wonderland..
    bunyi mcm best..:)

    ReplyDelete
  2. akiN aMar:
    yeayy da xtringin da (buat penyedap ati hehe)

    Bunyi n kualiti yg seiring hehehe =)

    ReplyDelete
  3. aku pun baru beli kfc ni...hehehe

    ReplyDelete
  4. Ahmad:
    Ini boleh mendatangkan sifat jeles..cettt

    ReplyDelete
  5. iqa2611:
    Boleh..tggu km bis bc dulu =P

    ReplyDelete
  6. wow!! mcm best jek citer tu kan..nak tgk kat wayang gak cite nie..

    ReplyDelete
  7. AtieAbid:
    Tgk la Atie..then wat review ya =)

    ReplyDelete
  8. n n:
    Blehhhhhh..
    RM5 sehari hahahahaha

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~