img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Monday, January 18, 2010

~Contest Serlahkan Dirimu~

Salam...

Ni 1st time nak join contest yg dianjurkan oleh blogger. Rasa mcm bersesuaian je, hadiah pon menarik so sy pon tertarik nk join :) Mana tau kot2 ada rezeki kan, dapat gak hadiah ampoules yg penganjur dok puji2 tu hiiii. Contest ni dianjurkan oleh MissPinkish.

Nak tau syarat masuk contest ni, jgn malu2...klik sini.

Okeh...lets proceed bebeh :)

**** Kena letak gambar yg rasa plg menonjol dan menyerlah (kata serlahkan dirimu)






p/s: Bagi 2 gambar... 1st 2 mmng sy plng suka la...Tapi, sebab xnampak sgt muka, sy sertakan gmbr yg 2nd :)


**** Then, nyatakan masalah kulit yang dialami dan apa yag diingini untuk kulit wajah.

Oh...masalah saya ni xlain dan xbukan adalah cik jerawat yg memng xjemu2 la dok singgah. Dah pegi satu..datang lagi 3 ketui. Adoiii.. Kdg2 da buntu ngn masalh ni. Tapi, pe2 pun hidup harus happy. At least, sy tahu masalah ni mesti akan berjaya diatasi kalo kita rajin usaha. Yeahhh :)

Apa yang sy nak untuk kulit wajah sy ni, mesti la kulit yang licin, gebus dan berseri2. Siapa yg xnak kan. Wajah adalah aset yg plng penting di samping budi pekerti yg harus juga elok :) Moga dalam masa terdekat ni, jerawat n parut2 yg ada kat muka sy ni berkurangan dan lama-kelamaan hilang...Ameen :)

**** Contest ni tau dari siapa???

Semestinya dari penganjur sendiri. Gigih dia terjah CBox. Thax 4 inviting ya. So readers, boleh la terjah blog MissPinkish yg comel lote ni. Klik Sini :)

Oh ya..tarikh tutup contest ni 15.02.10. Lambat lagi nak tamat. So, ramai2 la join. The more, the merrier rite?? :)

Harapan...erm, mesti la harapkan yg terbaik. Tapi, andai kata xberjaya, xpe. Boleh cuba lagi. Kalau menang...yahoooo :) Dapat ampoules itu hehehe. Sy da join ur contest..so, selamat menilai MissPinkish :)

*Tak salah mencuba, berjaya ke x..belakang kira :) *

16 comments:

  1. Miss Lolly:
    Arigato :)
    Mai la join skali...hiii

    ReplyDelete
  2. gamba seken tu kat KK ke?heheh pnah sampai sane

    Kisah Profesor Yang Ujub

    ReplyDelete
  3. ARC:
    Xla..kat Putrajaya saja :)

    ReplyDelete
  4. yihhhaaa
    serlahkan dirimu
    gud luck


    >>_____<<

    ReplyDelete
  5. nk join..cm bes tje..boleh ke ni..good luck..masalah jelawat.daku pon same..

    ReplyDelete
  6. Frodo Baggins:
    Arigato :)

    MerahItuJambu:
    Ayuh join...
    Huuu..masalah majoriti kaum pompuan..
    sabar je la..senyummm :)

    ReplyDelete
  7. baget paling cantekla pic tu???hahahhahha....

    ReplyDelete
  8. saya pon bermasalah kulit ni ..hehh

    ReplyDelete
  9. MizzNazra:
    Km tau ko nk puji sebenarnya tapi maluuu :P

    Suraya^i:
    Thx :)

    Cik Epal:
    Ujian Allah 2..sabar2...
    :)

    ReplyDelete
  10. walawey walawey cik farhan bergaya santai nampak

    erk.saya pun,kalau lucin da gojes dah.Sabau jela.

    ReplyDelete
  11. fana..thanks4join..i da review.sume syarat ckup.gudluck babes~

    ReplyDelete
  12. Perempuan Itu:
    Gaya harus ada ya dik :P

    Pwincess Syaqeera:
    Wc...
    Slamat menilai :)

    ReplyDelete
  13. all da best fana=)
    mesti leh menang nie...=)))
    aja2 fighting~~~~ngeeee

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~