img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Thursday, January 21, 2010

~Bila Segala Yang Dirancang Tak Kesampaian~

Salam...

Selalu, apa yang kita rancang tak semestinya menjadi. Ada je halangan, yang kadang-kadang small matter je. Tapi, yg small matter 2 la yg menyebabkan rancngn xmenjadi. Tapi, kita kena ingt...rancang la bagai nak rak pon. Kalau xada izin Allah, restu mak ayah...xke mana. Perancangan Alah yg maha hebat. Tak terdaya nak melawan ketetapanNya.

Pesanan untuk mereka (U know who u r):

Kwn2..sorry :( Bergembiralah korang d sana. Km tau, km memang penyeri majlis. Tapi, xada km pon ok kan? Korang still boleh gelak ketawa, ber camwhore beramai2 (jelesnya), tanpa adanya km di sisi korang. Ada budget lebih, jgn la lupa kawan korang yg xdpt nak menjoinkan diri nih (ni bukan paksaan, jgn rasa tertekan hee)



 
Sumber Gambar: www.cuti.com.my

Oh, gambar yg kat atas ni, menambahkan kesedihan yg ada. Siapa ntah insan bertanggungjawab browse gambar tu pon tak tau. Farhana, anda gadis yg kuat (beria je pesanan, mcm dilanda musibah besar..padahal xdpt join trip je), hidup harus terus...senyummmm :) :) :)


*Ni antara entry terpendek pernah ditaip. Mood menaip berterbangan ditiup angin kesedihan (fulamak ayat)*

11 comments:

  1. hohoho siannye die..dah3 jgn sdey2

    ReplyDelete
  2. Cameron ye? Ngeee.. Takpe.. Bila2 nnt blh pegi lagi.. Heehee.. ;)

    ~ err.. kita juge lahir di tahun yg same.. ngeee.. ;)

    ReplyDelete
  3. sedap nye strawberry tuuuu =))

    ReplyDelete
  4. cianyee..xde rezeki..xmoh laa sedih2..nnt g tau..lain kali ok..

    ReplyDelete
  5. ARC:
    Da tulis blog, kurang sket sedih..
    cewahhh

    FarhanaDr:
    Btol2...cuma sdih sket cz xdpt g ngn membe2..
    da lama rancang...

    *bnyk btol persamaan kui3

    Ageeba:
    Sggh enak dmakan begitu saja :)

    ReplyDelete
  6. MerahItuJambu:
    Hehehe...insyaAllah kalo ada rezeki..
    jgn kata cameron, Paris pon nak pegi
    hahahahaha..yo je

    Zuewairy:
    Iya dong..huuu

    ReplyDelete
  7. menangis2 aku bace....
    huhu...oh tidak...
    bru nk tido sekatil..haha...

    ReplyDelete
  8. u really crying??heee
    Len kali harap2 boleh join..
    Masa da keje t hihi

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~