img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Tuesday, October 16, 2012

~Keluarga Iskandar Dah Habis~

Assalam....

Siapa tengok drama Keluarga Iskandar kat Astro prima? Best kan? Awesome drama series ever! Mula-mula macam blur sikit nak faham konsep cerita ni. Apahal ada dialog orang bercerita duduk atas kerusi kan? Lepas tu, bila dah lama-lama baru la "ohhhhh....fahammm".

Hari ni episod kemuncak a.k.a episod terakhir. Sobs! Hari Selasa minggu depan mesti dah tak excited macam minggu-minggu sebelumnya. Akan merindui celoteh dan ketawa panjang Mak Jah, gelagat anak-beranak beliau, plus cucu yang super duper cute and kelakar!

Drama ni memang 5 bintang full! =)






Pasangan paling fav! Cool habis. hehehe

Sumber gambar: Google FTW! :)

Good news! Mak Jah a.k.a watak mak dalam Keluarga iskandar ada bagitau yang drama ni akan ada season 2! BIG YEAYYYY! I bet, mesti ramai yang happy just like me bila tau drama ni akan ada season baru. Lagi lah banyak karenah. Cant wait!

*Nasib baik ada download drama siri ni. Bila boring nanti boleh ulang tengok*

4 comments:

  1. anna donlod kat mane? ielah selalu nak tengok but tewas jek, sbb da tido.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ielah...km slalu download kat youtube. Gambar cun! =)

      Delete
  2. sama la. my fav couple ever! clumsy+cool! and anak2 dorg mmg sempoi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat tak sabar nak tengok season 2 =D

      Delete

~Ekspresi Anda~