img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Monday, July 2, 2012

~Berdekah-dekah~

Assalam....

Mesti akan gelak tak henti-henti bila tengok gambar yang dicandid semasa kami bermain Revenge of The Mummy di Universal Studio Singapore (USS).

Nak tengok?!


Na-aahhh...tak nampak sangat tang mana yang kelakar nya. Ok, lets zoom in... zooooommmmm!

 Haaa!!!! Menangis tengok =P

Berdekah-dekah-dekah! Tak bukak mata, mulut ternganga dek takut masuk gaung (agaknya lah! Dah xingat masa bila depa snap gambar ni).

Disebabkan gambar yang sebegitu rupa, yang boleh buat hilang stress setiap kali tengok, saya kongsi dengan adik beli. SGD18 = RM45.00

Make sure kena simpan 7 keturunan. -___________-

*Revenge of the Mummy saya bagi 5/5 bintang. AWESOME! *

4 comments:

  1. haha! comels! :)

    ReplyDelete
  2. haha... apasal mulut ternganga kat sana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...i noticed that every time naik roller coaster, snap gambar mesti expression macam ni. Tak pernah berubah =p

      Delete

~Ekspresi Anda~