img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Saturday, April 28, 2012

~T.G.I.F~

Assalam....

Thank God Its Friday atau TGIF! Selalu kita dengar/ baca kat twitter atau FaceBook bila tibanya hari Jumaat. Suka betul dengan hari Jumaat ya! =)

Mungkin sebab sukanya anda dengan hari Jumaat ni maka tertubuhnya restoran TGIF so that anda akan rasa suka nak makan kat sini, macam sukanya anda semua terhadap hari Jumaat. Gitu lah agaknya kan....

Terima kasih daun keladi kepada kawan baru saya yang telah sudi membelanja saya makan di TGIF, sebagai belated birthday treat katanya. Thank you! =) Ok la makan kat sini. Suasana tenang, walaupun terletak di kawasan yang super duper busy. Makanan pun sedap cuma saya ketika itu memilih makanan yang penuh cheese, jadi tak mampu untuk dihabiskan makanan yang disediakan di dalam pinggan yang besar.

Mac & Cheese Pasta. 
Dah nampak kan banyaknya cheese di situ. Chicken grilled dia memang sodap!

4 bintang! 
Mushroom soup yang yummy =)


Terima kasih sekali lagi. Merasa jugak la makan kat TGIF ni. Not bad =)

*Anda semua dah pergi pesta buku?*

2 comments:

  1. Nanti boleh bawak I p makan sana:)

    ReplyDelete
  2. BESOK PASTIKAN SY DPT MKN..YUMMYYY..SEDAPNYA

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~