img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Thursday, December 22, 2011

~The Secret Life of Nora~

Assalam...

Dah lama. Ya, tau =) Tapi nak jugak update. One of my greatest moments! Dapat jugak tengok teater kat Istana Budaya. Teater yang best pulak tu. Siapa tak suka kan.

 Agent Nora!

Bergambar dengan para pelakon =P

Su, Nazra n me.

Duduk paling jauh sekali. Tapi still ok =)

Jalan cerita best, lagu-lagu semua best, suara pelakon yang sangat mantap, dan yang paling penting, prop yang super duper cantik, berwarna-warni dan hebat! Semua prop ditukar dengan pantas, dari bilik rahsia ke hutan, dari hutan ke markas Mr. J, semuanya pantas. 

Superb!


Tepukan gemuruh untuk mereka!

After habis je persembahan, ada sesi meet and greet. Teruja ok. Tak sabar nak tengok pelakon-pelakon yang hebat ni dari jarak dekat. Terutamanya, PAK NIL!!!!!! =)



 Pak Nil!!!!!!!! LOVE! *over di situ*

Tom tom bak! *tetiba*

Ok, itu saja cerita pasal keterujaan tengok teater Teater The Secret Life of Nora. Akhirnya tercapai jugak hasrat nak tengok teater =) Apa yang penting, teater tu...sangat best!


*Paling teringat dialog-dialog Pak Nil (Mr. J) yang pelat sebut r. Nora jadi Nowa*

3 comments:

  1. huwaaaaa
    besssnyeee
    teringin sgt nak tgk teater :))

    ReplyDelete
  2. Ahaa! Kak kite share minat yang sama! leli pun suka tengok teater! (:

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~