img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Wednesday, May 4, 2011

~Selamat Bertunang Sayang!~

Assalam.

Tarikh 1 Mei mungkin (semestinya) menjadi fav untuk para pekerja di Malaysia. Its public holiday! Lagi best kalau 1 Mei jatuh hari Ahad, hari Isnin pun boleh relax-relax. Perasan tak, tahun ni 1 Mei ramai yang pakat-pakat nak buat majlis tunang? Ke, saya sorang je yang perasan macam tu?

Antara mereka yang termasuk dalam senarai insan yang bertunang pada 1 Mei adalah ex-room mate masa zaman matrik. Insan bahagia tersebut diberi nama Cik Fadhillah binti Din =)




 My gorgeous Ielah. Make up yang tak mengecewakan. You really stunning my dear!



Tak rasa ke dia ni macam Scha Al-Yahya?! =) Dulu masa kat matrik bila tengok Ielah ni teringat Min Malik =D


Masa matrik dulu, makcik ni antara insan-insan yang buat hidup saya penuh dengan warna-warni. Teman ketawa, study (since meja study sebelah2), dan saya masih ingat lagi pernah jadi saksi tumpahnya air mata Cik Ielah sampai saya hilang selera nak makan (Its true!). Okeh, put emo aside, cik Ielah sedang berbahagia menghitung detik naik pelamin =)

To Cik Ielah, tahniah sayang! Moga kasih sayang terus mekar dan dipermudahkan urusan mendirikan masjid. Sangat-sangat happy tengok Ielah happy =D


Kalau Ielah macam Scha, saya tengok tunangnya macam Zizan pulak! =P


-Gambar ihsan dari FB Cik Ielah =)

*Im on MC today. Cannot tahan dengan flu n batuk2. Do hope to get well soon*

3 comments:

  1. Bestnye bertunang!!! Pastu kawen. Ngeeeee. :)

    ReplyDelete
  2. @FarhanaDr:
    ..........pastu dapat anak.
    Double best! =)

    ReplyDelete
  3. UHUK..BILA NAK SMAPAI TURN SY EH..EHEHEH.

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~