img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Friday, April 1, 2011

~Selamat Datang April~

Salam.

April sudah. Cepat kan? Masa pergi memang cepat, tak ada nya nak tunggu walau sesaat. Sedar tak sedar dah 90 hari berlalu. CEPATNYA! Macam baru je lagi tengok pertunjukan bunga api dari balkoni rumah waktu 12.00AM 1 Januari. Hari ni dah 1 April. Wohoooo.

Apa-apa pun, April adalah antara bulan kegemaran saya =D

15 days to go. Ehem..ehem =P

Anyway shout out to my ex room mate n also my bestie, Noli. 24 years OLD babe! Moga segala yang dirancang berjalan lancar. Cant wait to meet you =) Moga dipanjangkan umur, murah rezeki dan dilapangkan masa untuk kita berjumpa. Dah lama tak borak-borak kan. Happy birthday again. Always luv you. Muah muah. =D


Say hi to Noli! =D



♥


*Masa cepat berlalu, umur pun makin meningkat*

2 comments:

  1. 24 adalah angka yang best.. Haha.. I loike!! =)

    ReplyDelete
  2. :) hey sayang, rindu kamu! haha.

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~