img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Thursday, May 6, 2010

~Plzzzz...Help Me~

Salam....

hai semua pembaca setia blog saya hehehe, ayat mau gempak =)

Bila kat rumah, masalah yg sama menghantui sy. Huuuu, tak tau nak buat apa. So, im calling u...my loyal readers to help me..give me some solution 4 my problemo =(


Macam ni...kat rumah, guna wi-fi TM. Yang peliknya, laptop sy xboleh nk respon pada komen, approve friends, sending msg n bnyk lagi application kat FB yg sy xboleh nak buat. Bukan tu je, Twitter pon sama =(. Kalau nak buat semua tu, kena guna laptop lain. Bukan laptop sy. Yang pelik, kenapa laptop lain boleh..? laptop sy xboleh? (emo di situ ya)

So, pada siapa yg ada solution, plzzzz help me ya. Buntu dah ni. Mengalahkan masalah negara pulak hehe. Kalau siapa boleh tolong, sy bagi hadiah. Senyuman paling manissssss =)) okeh? Help me ya. Thx in advance =)

*Kat rumah, waktu berjaga lagi kurang dari waktu mata tertutup =P *

12 comments:

  1. laptop virus!!

    ReplyDelete
  2. Wahhhhhh.. Best tu waktu berjaga kurang.. Hik hik..

    Laptop ade probs kot tu fana..

    ReplyDelete
  3. erm....
    dah try clearkan Cache?
    dan restart blk~~

    kalaw taley gak...reformat ah...
    takpon bli jer baru...hahahhaha!

    ReplyDelete
  4. cuba install balik firefox.. x pun try googlecrome..

    ReplyDelete
  5. Try guna browser lain n tgk samada problem still persists @ x. Rasanya browser problem je tu kot.

    ReplyDelete
  6. @mizznazra:
    Kuang asam..br format okeh....
    mcm xtau pulak :P

    @FarhanaDr:
    Mmng besttt :)

    Erm...xtau la huu, poning dah ni

    @Kapten:
    Baru ja format

    ReplyDelete
  7. @Embun d tgh mlm:
    Maybe...tgh try godek2

    @Oyen:
    Dah tryyyy..
    xboleh pong :(

    @AtieAbid:
    Google Chrome xtry g..
    Nanti nk cuba la
    Thx :)

    ReplyDelete
  8. @Misslolly:
    Sila bank in duit :P

    @miszirdawaty:
    Nehi2...baru je format

    @Husaini:
    Browser lain? means slain dr firefox ni? Dah try guna IE, still xblh..huuuu

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~