img { max-width: 100%; height: auto; width: auto\9; /* ie8 */ }

Monday, April 19, 2010

~Why Ladies Today Are Still Single~

Salam... =)

Ayat2 kat bawah ni sy copy paste je dr blog lama sy dulu. Nak baca bebelan lama, boleh klik SINI =)

Ni merupakan antara ayat2 yang mempunyai maksud mendalam. Sy jumpa ayat ni pun bila kawan masa buat praktikal dulu cakap ayat ni sedap. Sumber ayat ni dari novel Warna Hati yg ditulis oleh Meen Zulaikha. Basically, memang ayat ni trang tang2 tuju kat lelaki. Tapi jangan la terasa pulak ya, unless kalo da termakan cili, confirm la rasa pedasnya =)

 Sumber gambar: Google

The nice man are ugly
The handsome men are not nice
The handsome and nice men are gay
The handsome, nice and heterosexual men are married
The men who are not handsome, but nice men, have no money
The men who are not so handsome, but are nice men with money, they think we are only after their money
The handsome men without money are after our money
The handsome men, who are not so nice and somewhat heterosexual, don’t think we’re beautiful enough
The men who think we are beautiful, that are heterosexual, somewhat nice and have money are cowards
The men who are somewhat handsome, somewhat nice are shy and NEVER MAKE THE FIRST MOVE!!!
The men who never make the first move, automatically lose interest in us when we take the initiative

Sooo, what say u men out there? =)

*Persoalan jodoh memang sulit untuk dirungkaikan. Janganlah terlalu memilih. Setiap orang pasti akan ada kelemahan. Serahkan saja hatimu pada Allah, nescaya Dia temukan pemilik hatimu yg terbaik =) *

17 comments:

  1. >>____<<


    hahahhahaha
    bila sampai jodoh yg ditentukan ...
    semua kat atas hilang ...hehehe

    ReplyDelete
  2. same2 menanti yer...pening memikirknye...huhu

    ReplyDelete
  3. damn right!

    *sigh*

    p/s: fana change my link kayh! thanks! agaggaga...

    ReplyDelete
  4. i percaya itu..allah segalanya.dialah pemberi nikmat..jodoh itu di tangan dia..

    ReplyDelete
  5. @Frodo Baggins:
    Kan? bila dah cinta buruk xnampak..
    baik je yg depan mata hehe

    @mizznazra:
    Pening..cuak..semua ada
    hahaha

    ReplyDelete
  6. @miss lolly:
    Dah capai kamus, mai balik naaaa =P

    @oyen:
    kan? ada gak la point yg mcm relevan hehe

    okeh, sudah dimasukkan link anda =)

    ReplyDelete
  7. Terus menanti dan menanti dengan penuh kesabaran.. Heehee.. ;)

    ReplyDelete
  8. @embun d tgh mlm:
    Tp jodoh juga kena cari..
    dah berusaha, barulah tawakal =)

    @nabila saat:
    Yeahhh..
    saya pon suka =)

    ReplyDelete
  9. @farhana Dr:
    Menanti dan menanti , harap2 xsampai beruban hehehe

    ReplyDelete
  10. haha..aku ade novel tuh....hehe
    CLK means cute little kancil..
    =p

    ReplyDelete
  11. jodoh tangan tuhan. lu doa suda

    ReplyDelete
  12. @nik hamizah:
    Km xbaca pon buku 2..
    semata2 amik ayat sedap 2 je hehe =P

    @Mr Feckry:
    Doa saja xjalan..kena usaha skali

    ReplyDelete
  13. agak penat la nak paham
    cam berbelit sebab ulang2
    kesimpulannya, kalau perigi nak cari timba, jangan lari..jalan slow2 sudey..haha

    ReplyDelete
  14. Hahaha...
    Tips yg berguna untuk mereka yg d luar sana =)

    ReplyDelete
  15. di sini menanti di sini juga menunggu hehehehe

    ReplyDelete

~Ekspresi Anda~